Adrese adoptii

Aveti la dispozitie o lista pe care o completam periodic cu adresele ON-urilor care sustin demersul adoptiei animalelor fara stapan.

Cum avem grija de ei?

Nimeni nu s-a nascut invatat, dar aici veti gasi informatiile necesare pentru a o face.

Medici veterinari

Cand adoptati un animal de companie trebuie sa stiti ca are nevoie de ingrijire, dragoste si atentia unui specialist. Care e veterinarul animalului tau de companie?

Nevoile noastre

Crezi ca iti cunosti animalul de companie? Stii de ce are nevoie? Invata limbajul lui, ce are nevoie, cum cere ce isi doreste.

Sfaturi ingrijire

Cateodata cartile si blogurile sunt greu de citit. Intreaba si vei afla raspunsul exact de la cei care s-a lovit de aceeasi problema ca si tine.

Rase

Invata despre rasele de caini, pisici si alte animale de companie. Numai asa vei sti sa alegi animalul care ti se potriveste.

Prietenii nostri atomici

Oricat s-ar chinui oamenii sa-si faca jucarii si robotei, bateriile lor nu sunt nici pe aproape la fel de durabile cand vine vorba de a ne juca impreuna. Va aratam aici cativa prieteni mereu pusi pe sotii, mereu pregatiti de joaca si mai ales frumosi, aproape la fel de frumosi ca mine. Choco.

De unde pot adopta un animal de companie?

Va ajutam sa gasiti locurile de unde puteti adopta un animal de companie. Informatii gasiti pe internet, prin intermediul ONG-urilor, in presa, la TV, dar noi incercam sa le adunam pe toate intr-un loc.

Care e cel mai bun animal de companie?

Fiecare om are loc in preajma lui pentru un animal de companie. Unii iubesc pisicele, altii cateii, chinchillele, hamsterii, poneii, caii, papagalii, iepurasii, veveritele, perusii, iguanele si lista e imensa. Dar care e cel mai bun animal de companie? Animalul de companie potrivit caracterului tau, lucuintei tale, familiei tale, buzunarului tau :). Atunci cand ne dorim un animal de companie trebuie sa ne gandim bine daca putem sa ii oferim tot ceea de ce are nevoie, si mai ales timp si dragoste. Asa ca noi alaturi de prietenii nostri va aratam cateva animale de companie, dragalase, scumpe si iubitoare. Iar atunci cand doriti sa aveti un animal de companie, pe langa un drum la petshop ganditi-va ca sunt si alte locuri de unde puteti salva, si nu cumpara un animalut.

Chow chow
Chow chow - On the way
Choco - Pisica Persana Chinchilla Gold
Pisica Persana Chinchilla Gold - Choco
Pitbull - Daddy's favorite dog
Pitbull - "Daddy's favorite dog"
Ratatouille
Iepuras pitic - Ratatouille
Pisica rasa Ragdoll Papusa de carpa - Puffy
Pisica rasa Ragdoll 'Papusa de carpa' - Puffy
Pisica Rasa comuna
Pisica Rasa Comuna - Puff SR

Choco si Puffy alaturi de prietenii lor lupta pentru ca toate animalutele sa aiba o casa si stapani iubitori.
Alaturi de stapanii de animale de companie, ONG-uri si iubitorii de animale spunem ca solutia pentru animalele fara stapan sunt cei care au creat aceasta problema prin ignoranta: oamenii. Iar cei care trebuie sa plateasca pentru ignoranta lor sunt tot oamenii, asa ca nu pedepsiti, infometati, neglijati si mai ales eutanasiati animalele. Problema e a oamenilor...